Eerlijk vers vlees van onze eigen groothandel... Dat proef je!

Winkels

Welkom in onze sfeervolle slagerswinkels, in Someren en Heel. Natuurlijk vindt u bij ons het traditionele slagersassortiment, met een keur aan verse en houdbare vleeswaren. Maar voor wie op zoek is naar iets speciaals, is er ook volop keuze uit luxe vleesproducten. Zet bijvoorbeeld eens spinazierolletjes, kaasvlinders of een stroganof-burger op tafel. Klaar in een handomdraai en het resultaat zal thuis zeker in de smaak vallen.

 

Weinig tijd? Kies dan voor een van onze kant-en-klaar maaltijden. Zoals nasi, bami, pasta's of bijvoorbeeld een gehaktschotel met prei of zuurkool. Die worden in de slagerswinkel in Someren klaargemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Twee middagen in de week ziet u de kok daar zelf aan het werk. Zo wordt een bezoekje aan de slager een hele belevenis!

De winkel

Heeft u vragen over een van onze producten of de bereiding? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Er is altijd iemand in de slagerswinkel aanwezig met een slagersvakopleiding. Hij of zij kan u vakkundig adviseren over het klaarmaken of bewaren van onze ambachtelijke vleeswaren.